renk farkı fotoğrafın kalitesizliğinden kaynaklanıyor.
neyse gelelim tarife
malzemeler
dilimlenmiş bayat ekmek
tereyağ
zeytin
domates
çarliston biber
konserve mısır
kaşar
yapılışı
dilimlediğiniz ekmeklerin üstüne tereyağı sürün ve fırın tepsisine dizin. başka bir kapta ince doğranmış domates ve biber, çekirdekleri çıkartılmış zeytini konserve mısırı karıştırın. ve tereyağ sürülmüş ekmeklerin üstüne azar azar dökün. ve fırına verin 170 derecede 15-20 dakika pişirdikten sonra rendelenmiş kaşarı üstüne döküp 5 dakika daha fırında tutun. işin püf noktası tereyağını ekmeğin her yerine sürmek. boş kalan yerleri kuru oluyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınızı buraya yazabilirisiniz...